Visit promoot toerisme in eigen streek


foto: Facebook


Geraardsbergen. Om de logeermogelijkheden in Geraardsbergen tijdens deze corona crisis volop te promoten lanceert Visit Geraardsbergen via hun Facebookpagina een publiciteitscampagne met de ludieke naam ‘Uit bed geklapt’. ‘Er werd een oproep gelanceerd bij onze logies om ons materiaal te bezorgen waarmee we elke week een zaak in de kijker kunnen zetten. Op 27 mei zijn we gestart met de eerste in rij. De meeste logies zijn ideaal gelegen om vanaf daar een fiets- of wandelroute aan te vangen’, zegt schepen van Toerisme Ann Panis (Open VLD). ‘Wij zullen deze campagne vanaf heden tot en met het ganse zomerverlof aanhouden opdat niet enkel de toerist in de Vlaamse Ardennen maar ook onze eigen inwoners eens kennismaken met wat er zich op ons grondgebied bevindt.’

Visit Geraardsbergen