Gemeentehuis en Sociaal Huis Merelbeke weer open vanaf 2 juni

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis van Merelbeke bieden vanaf 2 juni weer alle dienstverlening aan. Voor de veiligheid van zowel burgers als medewerkers helpen ze je maximaal telefonisch of digitaal verder. Is je vraag of probleem niet telefonisch of online op te lossen? Dan kun je een afspraak maken.

Voor een aantal zaken kun je nu online zelf een afspraak boeken. “Door de coronacrisis zijn een aantal zaken in een stroomversnelling geraakt”, licht burgemeester Filip Thienpont toe. “We zijn de laatste weken volop in de weer geweest om een online afsprakenmodule uit te bouwen. Via dat systeem kun je nu al een afspraak maken voor de aanvraag van een identiteitskaart of een rijbewijs, voor inzage in een dossier in het kader van een openbaar onderzoek en voor een afspraak bij ons Sociaal Huis als je financi ële of sociale problemen hebt.” Dat kan via www.merelbeke.be/afspraak.

Heb je een andere vraag? Via www.merelbeke.be/e-loket kun je heel wat zaken rechtstreeks online aanvragen. Of neem telefonisch of via mail contact op met de desbetreffende dienst. Alle diensten van het lokaal bestuur Merelbeke zijn telefonisch of via e-mail bereikbaar om een afspraak te maken, van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur. Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met de dienst Communicatie en onthaal via 09 210 32 11 of onthaal@​merelbeke.​be.