AZ Sint-Elisabeth kan corona-overlijdens beperken tot 10

Het Sint-Elisabethziekenhuis in Zottegem heeft nieuwe cijfers bekendgemaakt met betrekking tot COVID-19 coronavirus.

“In lijn met de nationale evolutie zijn de cijfers in ons ziekenhuis verder de goede richting uit gegaan”, zegt communicatieverantwoordelijke Nicky De Temmerman. “In totaal hebben reeds 88 patiënten het ziekenhuis kunnen verlaten en verplegen we nog 11 patiënten, waarvan slechts één op Intensieve Zorgen en een zestal op de revalidatie-afdeling. Het aantal Covid-19-gerelateerde overlijdens hebben we kunnen beperken tot 10.”

“Draag zorg voor jezelf en blijf volhouden om een tweede golf te vermijden”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X