Primeur: KOKON lanceert eigen collectie en biedt totaalbeleving voor het ganse gezin!

Dit weekend lanceert KOKON uit Herzele haar eerste eigen collectie kinderkleding. NUUS Herzele sprak met Nina De Wolf, mede-oprichtster van KOKON.

Nina De Wolf: “KOKON werd 2 jaar geleden opgericht door mezelf en Dorothy Perna met een concept dat zowel kledingswinkel als belevingscaf é is, gericht op gezinnen, waar zij echt een totaalbeleving kunnen meemaken.

 In de winkel verkopen wij baby-en kinderkledij die vooral gericht zijn op duurzaamheid door productie in Europa en het gebruik van biokatoen.

Het totaalconcept werkt goed.

Bovendien organiseren wij ook veel activiteiten voor kinderen: we beschikken over een grote zaal waarin we danslessen, creaworkshops, kleuterkampen en zoveel meer organiseren.

We organiseren onder andere ook workshops en avondjes exclusief voor mama’s. Pilates wordt gegeven door Yes Yes Pilates (Nathalie De Lathouwer)

Jammer genoeg hebben we door het Coronaprobleem verschillende activiteiten moeten afgelasten maar ons doel is het bedienen van een totaalbeleving voor gezinnen.

Door het stilvallen van het horecagedeelte van ons concept hebben we gebruik gemaakt om in te zetten op onze webshop en vooral ook op het lanceren van onze eigen collectie, waar we zelf instaan voor ontwerp en creatie van originele, duurzame en unieke stukken voor kinderen, mama’s en papa’s.

Samen met Ineke Van Den Broeck (Mmoi Zottegem), die we net een week voor het uitbreken van de Coronacrisis hebben aangeworven, hebben we heel hard gewerkt om onze eigen collectie op poten te krijgen.

Vandaag is onze eerste collectie een feit!

Onze capsulecollectie bestaat uit 3 t-shirts, 2 shorts en een omkeerbaar hoedje.

Onze bedoeling is om in augustus een écht complete eigen wintercollectie te lanceren met truien, broeken, kleedjes en rokjes, waarbij klanten in een bepaald stramien gaan kunnen meebeslissen over kleuren en print.

Onze collectie is echt uniek omwille van het originele en eigen ontwerp.

Wij kunnen dit doen omdat wij bij KOKON echt alles z élf en dus enkel op vraag maken. Hierdoor gaat het om unieke en duurzame stukken.

Verder zijn we wat betreft ons horecagedeelte een denkpiste aan het uitwerken waar we voor deze zomer kunnen werken met compartimentering, waar gezinnen met kinderen meer dan welkom zijn, weliswaar mits reservering maar zeker en vast een unieke totaalbeleving met een stukje muziek of toneel. Een grote troef is trouwens ook ons zonneterras waar gezinnen in open lucht kunnen genieten van de KOKON-ervaring.

We hebben trouwens ook groen licht gekregen om onze inmiddels bij de reguliere klanten welbekende kleuterkampjes ook deze zomer te laten doorgaan!

Nog een ander concept dat wij aanbieden zijn onze dinner- of brunchboxen die wij wekelijks op onze webshop verkopen! We bieden wekelijks een box aan met een landenthema, de ene week gaan we op reis naar Griekenland en bevat onze box mezze, de andere week maken we zelf tapas en geven we zo dat Spanjegevoel mee.
Op deze manier willen we toch de mensen het gevoel geven dat ze op reis zijn niettegenstaande de heersende onzekerheid door Corona.

 Speciaal voor vaderdag gaan we trouwens ook een speciale brunchbox aanbieden, in combinatie met de papasaurus t-shirt!
Voor mama’s die graag twinnen bestaat er uiteraard ook een mamasaurus t-shirt!

Op dit moment hebben wij vooral een regionaal bereik maar met onze webshop is het uiteraard ons doel iedereen de mogelijkheid te bieden om van ons unieke concept mee te genieten.”

 

NUUS-Herzele mocht als één van de eerste de onthulling van de capsulecollectie meemaken en stelt deze dan ook heel graag aan u voor.

Het totaalconcept van KOKON is écht wel een uniek gegeven en zeker en vast een bezoek waard.

Hieronder vindt u exclusieve beelden van deze eerste eigen collectie van Kokon én van de gezellige beleving die KOKON u biedt.

De webshop is te bereiken via onderstaande link:

https://kokonenko.webshopapp.com/

We wensen Nina, Dorothy en Ineke superveel succes toe met dit knappe concept!!