Kringwinkel in Brakel opende zijn deuren

De Kringwinkel in de Wielendaalstraat in Brakel opende vandaag zijn deuren.
De winkel biedt een bijzonder aanbod aan kledij, textiel, schoenen en handtassen. Ook een zorgvuldige selectie aan huisraad- en decoratiespulletjes is er te vinden. Een snuisterparadijsje met een regelmatig wisselend aanbod! Het gaat hier om een kleinere winkel in zijn soort.
Voorlopig zijn er beperkte openingsuren: dinsdag, donderdag en zaterdag van 9.30u tot 17.00u.
Aan deze winkel is er ook een geefpunt voor herbruikbare spullen aan verbonden, tijdens de openingsuren van de winkel. Voor grotere spullen kan er beroep worden gedaan op de gratis ophaaldienst of inboedelservice.
Coronamaatregelen: maximum 7 personen toegelaten in de winkel met de afstand van 1.5m.

Gesprek met directeur   Chris Vioen (verschillende kringloopwinkels Zuid-Oost-Vlaanderen)