Maandag hervatten werken gevel stadhuis Zottegem

Schepen van Openbare Werken Evert De Smet (N-VA) en schepen Evelien De Both laten weten dat de werken aan de gevel van het stadhuis op de markt in Zottegem maandag zullen hervatten.

Over het plotse stilleggen van de werken was gisteren commotie ontstaan. Lees hierover meer via deze link.

Dat de werken onverhoopt al maandag kunnen hervat worden is volgens De Smet en De Both te danken aan de goede samenwerking tussen de Stad Zottegem en de diensten van Erfgoed. “Concreet wil dat zeggen dat er vanaf maandag 8 juni opnieuw volop bedrijvigheid zal zijn op de stellingen rond ons stadhuis”, laten ze weten in een reactie. “De aannemer maakt zich sterk dat, behoudens slechte weersomstandigheden, alle geplande werken zullen afgewerkt zijn voor het bouwverlof.”