Win een staycation in Geraardsbergen


Geraardsbergen. Wat dacht je van een staycation in het mooie Geraardsbergen, de parel van de Vlaamse Ardennen? Je kan er prachtige wandelingen maken, de Muur beklimmen, een lekkere mattentaart smullen, de vele kostuums van het oudste Manneken Pis van Belgi ë bewonderen en zo veel meer.

Om al het moois daar te ontdekken schenkt toerisme Geraardsbergen met de wedstrijd ‘vind ons manneken’ drie waardebonnen weg t.w.v. 100 euro voor een verblijf in een logies naar keuze. Zoek op de website www.visitgeraardsbergen.be de foto van het Manneken Pis met zijn mondmaskertje aan. Stuur de URL naar toerisme@geraardsbergen.be tegen uiterlijk 25 juni.

De drie winnaars (via loting) worden persoonlijk verwittigd en bekend gemaakt op de FB pagina Visit Geraardsbergen. Veel succes!