Einde van een icoon: Bakkerij De Vuyst stopt ermee na 90 jaar

Na 90 jaar stopt Bakkerij De Vuyst uit Herzele ermee!   De zaken worden overgedragen aan Bakkerij Van Hecke.

Aan het woord Kathleen De Vuyst: “Reeds 30 jaar staan wij, Kathleen en Jan, dag na dag om 5.30u, met hart en ziel voor jullie klaar.
Dit is een rollercoaster geweest waarin we zelf ontzettend veel hebben geleerd.
Zowel op het vlak van producten, nieuwe technieken, …, maar zeker ook op vlak van ondernemen.

Wij hebben er echter voor gekozen om vanaf 29 juni 2020, na 30 jaar, een nieuw hoofdstuk in ons leven te beginnen.
Een hoofdstuk waar meer ruimte is voor vrienden, familie, hobby’s, …, maar ook om iets meer aan ons lichaam en onze gezondheid te denken.
We weten dat hierover, reeds een hele tijd, geruchten de ronde doen.
Toch kunnen wij, met ons hand op ons hart, zeggen dat deze beslissing pas heel recent officieel genomen is. Hiervoor ga je namelijk niet over één nacht ijs.”

Maar wat nu, met de toekomst van Bakkerij De Vuyst?

Wij hebben er voor gekozen om de zaken over te dragen aan Bakkerij Van Hecke. Zij zullen dan ook verder zorg dragen van ons kindje, onze mattentaart. Dit mag namelijk absoluut niet verloren gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat we de goede keuze gemaakt hebben en wensen Bakkerij Van Hecke veel succes met de verdere uitbating van Bakkerij De Vuyst. De winkel zal vernieuwd en verder uitgebreid worden.

Wij willen de gelegenheid te baat nemen, om vele mensen te bedanken. In de eerste plaats ons team. We hebben samen mooie dingen waargemaakt.
Wij wensen ieder van hen veel succes toe in hun verdere carrière. We kijken met een bijzonder goed gevoel terug op onze samenwerking.
Verder dank aan onze vrienden en familie. Zij waren er steeds om ons bij te staan, te helpen en te luisteren.
Daarnaast willen we ook graag jullie, onze klanten, bedanken. Zonder ons cli ënteel was dit verhaal nooit mogelijk geweest.
Zonder ieder van deze hadden wij dit nooit kunnen waarmaken.