Stad Zottegem verlengt succesvolle actie: Hart Voor Zottegem-Bon

Om de Zottegemse handelaar een financieel steuntje te geven bij de heropening van hun handelszaak startte de stad Zottegem vorige maand met de actie ‘Hart voor Zottegem-bon’.

Consumenten konden vanaf 15 mei een waardebon aankopen voor 50 euro, de stad legde bij elke bon 5 euro bij waardoor de bon een waarde kreeg van 55 euro. Het schepencollege besliste nu om de actie met nog 1 maand te verlengen tot 15 juli 2020. Schepen van middenstand Evelien De Both, die haar schouders zette onder dit concept, zegt: “De bedoeling was om de lokale handelaars een financi ële injectie te geven en ik meen te mogen zeggen dat we hierin meer dan geslaagd zijn.

We horen heel positieve geluiden zowel van de middenstanders als van de consumenten. Ik ben dus verheugd dat we deze actie met 1 maand kunnen verlengen.” Consumenten kunnen dus tot 15 juli via de website van de stad Zottegem – zottegem.be/hartvoorzottegem, waardebonnen aankopen. De bon zelf is geldig tot einde februari 2021.