Breng Balegem in beeld

Zomerfotowedstrijd 900 jaar Balegem

Kiek de mooiste, verrassendste plekjes van Balegem en neem deel aan de zomerfotowedstrijd naar aanleiding van 900 jaar Balegem. Iedereen kan gratis deelnemen. Let wel! De foto’s moeten genomen worden in de deelgemeente Balegem. Je kan foto’s inzenden tot en met 31 augustus 2020 bij Erfgoed Viersprong, info@4sprong.be of wetransfer. Je mag de foto’s ook binnenbrengen in het Ergoedhuis, Sint — Antoniusplein 10, Moortsele. Wie weet win je een mooie prijs. Nog vragen? Contacteer gerust Sofie Moeykens, sofie.moeykens@4sprong.be, 09 / 362 87 19.   (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).
Het ontwerp is ‘onroerend erfgoed’ als daar zijn: gebouwen, landschappen, archeologisch funerair, graven,…Je mag maximum drie foto’s per persoon insturen. Doel is het onroerend erfgoed in Balegem op een originele manier in the picture te plaatsen. Uit alle inzendingen maakt de jury een selectie van 15 foto’s. Ze worden uitvergroot en zullen te zien zijn in de etalages van de Balegemse handelaars. Het publiek mag in het najaar op zijn favoriete foto stemmen.
Hoe deelnemen? Alleen digitale foto’s in een van de bestandtypes: .jpg, .jpeg en.png worden aanvaard. De foto’s moeten doorgestuurd worden in hun originele formaat, dat beperkt is tot 4MB. Bewaar de hoge resolutie originelen van je werk. Geef per foto de volgende gegevens mee: titel, datum, plaats en contactgegevens. Een jury bestaande uit de leden van de werkgroep maakt uit de inzendingen een selectie van 15 foto’s. De rechtvaardige rechters zullen beoordelen op originaliteit, de link met het thema onroerend erfgoed. De winnaar wordt in november 2020 persoonlijk gecontacteerd. Het spreekt voor zich dat je zelf de foto’s maakt. De ingestuurde foto’s zullen vrij kunnen gebruikt worden in de communicatie van en over Erfgoed Viersprong en Toerisme Oosterzele, tijdens en na de wedstrijd. De foto’s zullen niet buiten de fotograaf om gedeeld worden met derden.   Reporter 17