Moeten auto’s geweerd worden uit het winkelcentrum van Zottegem? Buurtbewoners Hoogstraat klagen over te hoge snelheid

Buurtbewoners van de Hoogstraat in Zottegem klagen over te hoge snelheid in hun straat.

De uitspraak van de buurtbewoners volgt op het ongeval in de nacht van maandag op dinsdag in de Hoogstraat. Een vermoedelijk dronken bestuurster ramde daar eerst een uitstalraam van een winkel en botste daarna ook nog tegen enkele geparkeerde wagens aan (lees meer via deze link). Bewoners van de Hoogstraat laat weten dat het welletjes is. “Dit zat eraan te komen. ’s Nachts verandert het centrum van Zottegem vaak in een racecircuit”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Eerder al lieten voetgangers ons weten het niet aangenaam te vinden om te wandelen of winkelen in de Zottegemse winkelstraten. Na het opmerkelijke ongeval klinkt die oproep duidelijker. Het is voorlopig onduidelijk hoe het stadsbestuur hierover denkt. We houden jullie op de hoogte.