Oosterzele organiseert autoluw weekend

Neem deel aan feestelijk weekend

Nu de Corona-maatregelen geleidelijk aan versoepeld worden, wil Gemeente Oosterzele de ondernemers en organisaties die geleden hebben onder de crisis zo veel mogelijk ondersteunen en helpen waar mogelijk. Om die reden organiseert Oosterzele op zaterdag 22 en zondag 23 augustus een autoluw weekend, waarbij iedereen aangemoedigd wordt om met de fiets of te voet doorheen de gemeente te trekken, langs te gaan bij de lokale horeca, te kopen bij de detailhandelszaken en kennis te maken met de Oosterzeelse verenigingen.

Op een kaart met verschillende fiets- en wandelroutes zullen alle deelnemende horecazaken te vinden zijn. De kaart vermeldt ook waar je dat weekend terechtkan voor een ontbijt, lunch uit het vuistje, een foodtruck-snack of gewoon een hartelijke ontvangst. Op de kaart zal ook te zien zijn of er moet gereserveerd worden, wat de openingsuren zijn, wanneer er eten wordt geserveerd en waar er in de buurt voor randanimatie wordt gezorgd.

Schepen Orville Cottenie en schepen Elsy De Wilde: “Samen met partijgenoten Simon Lejeune en Pieter Jan Keymeulen zijn we ervan overtuigd dat dit een feestelijk weekend wordt. Kom zeker eens langs om de sfeer op te snuiven, kennis te maken met de verenigingen en te genieten van wat onze lokale handelaars te bieden hebben. Dus laat de auto waar hij is, trek eropuit en geniet van onze gemeente!”.

X