Proclamatie zesdejaars stedelijke basisschool wordt uitgezonden op Radio M Fm

Net zoals vele activiteiten komen ook de jaarlijkse proclamatieavonden bij de diverse scholen in het gedrang. Daar hebben ze bij basisschool De Smidse in Erwetegem iets op gevonden. Directeur Chris De Bodt contacteerde radio M fm met de vraag of er een Proclamatieprogramma kan uitgezonden worden op M fm.

“Op die manier kunnen ouders, vrienden en familie dan toch nog even genieten van wat de leerlingen geleerd hebben en kunnen ze toch het schooljaar op een unieke wijze eindigen,” dacht directeur De Bodt. Radio M fm ging onmiddellijk akkoord. “Dit is uniek en nog nooit eerder gerealiseerd,” weet M fm radioverantwoordelijke Guy De Clercq. “We staan dan ook klaar om de leerlingen en leraars te ontvangen in onze gloednieuwe studio in Kloosterstraat40.”

De proclamatie van BS De Smidse zal te horen zijn op maandag 29 juni ’20 tussen 19 en 21 uur via FM 107.6 (regio Zottegem), FM 105.6 (regio Brakel) en FM 107.2 (regio Oosterzele) of digitaal via internet op  www.radiomfm.be

Guy De Clercq, radioverantwoordelijke bij M fm