Digitale zomerfeesten op 5 juli

In de Bolster in Beerlegem (Zwalm) vieren ze reeds meer dan 50 jaar Zomerfeesten. Een weekend vol activiteiten voor en door de cli ënten, personeel, vrijwilligers, vrienden, familieleden… Elk jaar is ook radio M fm één van de partners. Chris De Braekeleer en de regionale radio M fm brengen op zondagmiddag een resem Vlaamse artiesten in een propvolle tent. Meer dan 4 uur plezier waar iedereen elk jaar zo naar uitkijkt. Maar helaas, ook dit kan nu niet doorgaan wegens de Covid-19 maatregelen. Daarom dacht radiomaker Guy De Clercq eraan om de rollen eens om te draaien. “In plaats van de muziek die de artiesten op het podium brengen uit te zenden op de radio, zullen we nu de muziek van uit de studio brengen tot bij de cli ënten van de vzw De Bolster en hun vrienden en familie. Zij kiezen de muziek, wij laten de artiesten even aan het woord, maar ook een aantal medewerkers en bewoners komen aan bod in deze uitzending.”

Zondag 5 juli zal radio M fm van 14 tot 18 uur, het tijdstip dat normaal het feest in de tent zou plaatsvinden, de Digitale Zomerfeesten uitzenden via de 3 frequenties (Brakel 105.6, Zottegem 107.6, Oosterzele 107.2 of wereldwijd via www.radiomfm.be    

De favoriete Bolsternummers hoor je allemaal zondag en een pak Vlaamse artiesten die zich vrij maken voor een babbel!