enkele aanwezige nieuwe spelers samen met bestuur

Spelersvoorstelling bij FC Zegelsem ( vierde provinciale)

Top 5 is de ambitie in 2021

Vierde provincialer FC Zegelsem organiseerde op vrijdagavond zijn spelersvoorstelling met het oog op het voetbalseizoen 2020 — 2021.

Er zijn heel wat nieuwe spelers opgenomen zodat de kern serieus is uitgebreid. Tevens konden we kennis maken met de nieuwe voorzitter en is er een nieuw trainersduo.

De doelstelling naar volgend seizoen toe is de top vijf halen.

Uitgebreide spelerskern

FC Zegelsem wist heel wat nieuwe namen te strikken om zo een uitgebreide kern te kunnen samenstellen.

De aanwinsten zijn: Tinastepe Muhammed, Bobijn Milan, Van Bost Joshua, De Vos Lennert, Lauweryns Jens, Cedric De Poortere, Damon Van De Kerkhove, Pedro Reynaert, Kamal Quchen, Liam Van Twembeke, Moise Mukua, Bram Van Den Bulcke, Wout Roman en Mathias Derweduwen.

De kern van vorig jaar werd dus ruim behouden. Julien Woytilla en Thibault Vandemenschbrugghe vertrekken naar SV Everbeek.

 

Nieuwe voorzitter

An De Jonge wordt de nieuwe voorzitter van FC Zegelsem. Haar echtgenoot Kristof Van Cauwenberghe is reeds een tijdje actief binnen de ploeg zodat An meehielp in de entourage. Ze klom op in de  hi ërarchie van de club en is nu tot voorzitter verkozen. “We willen groeien met deze ploeg en de top vijf spelen. Tevens hopen we om ooit terug   in derde provinciale te mogen spelen.”

Trainersduo

Mario Van De Velde is de nieuwe T1 van FC Zegelsem en Kurt Geenens de T2.

Mario deed heel wat ervaring op als trainer bij o.m: Nokere, Kruishoutem, Everbeek, Olsene, Nevele en Vinkt. “ Met deze kern hopen we geen mis figuur te slaan in onze reeks.”

Kurt Geenens is de T2 maar ook speler.

Heren — we wensen jullie heel veel succes.