Schijt je rijk is net afgelopen in Vrije Basisschool Munkzwalm

 

Op een grijze zondagochtend troepte de ouderraad van Vrije Basisschool Zwalm samen met enthousiaste toeschouwers om de koe te verwelkomen die zou beslissen welke vakjes meedeelden in de prijzen. Het beest had er overduidelijk zin in, want na amper vijf minuten besliste er dat vakje 363 haar voorkeur genoot en dat juf Lea daarmee een kinderfeestje van Fantasie Mie wint. Ook Lieselotte De Poorter ontvangt een Filliers pakket dankzij een tweede ontlading op vakje 327. Het bereidwillige dier had er duidelijk nog zin om wat te blijven, want het duurde langer om haar weer op de kar te krijgen dan het duurde om de speelplaats te bezegelen.

Vrije Basisschool Zwalm zal ons ontvangen   als het nieuwe speeltuig er is.

De organisatoren hadden nog een   woordje van dank aan de koe Bella en boer Steven De Geyter!