boekcover Corona 60

“Covid-60” van auteur Marc Maroye loopt weldra van de pers en is gratis te verkrijgen.

Ter ere van zijn verjaardag en zijn fin-de-carrière gooit hij zijn eerste (meester)werk gratis en voor niets te grabbel.

Wat er met Maroyen gebeuren kan op een Beloken Pasen.Ik word 60 en werk binnenkort niet langer om den brode. Het oorspronkelijk idee om de vele vrienden in november te verrassen met mijn eerste driedaagse stand-up comedy show en daaropvolgend nachtelijk feestgedruis werd geaborteerd omwille van een beestje in de lucht. Perspectief en zekerheid om zalen te (mogen) vullen in het najaar is er niet. Vreemde tijden. Een boek schrijven stond op mijn bucketlist, voor later. Door C is het er nu! Reeds! Al!
Je krijgt mijn eerste boek:  Covid-60. Voor mijn verjaardag en mijn fin-de-carrière. Zomaar. Het weegt 300 en zoveel grammen, drie voor één kilo. ‘Mag het iets m éér zijn’, vraagt de slager? En niemand die protesteert, waarom zou jij dan?
Geschenken hoef ik niet. Sigaren? Ik rook niet. Drank? Dat is de melk bij de kat zetten. Geld? Na 42 jaren rekenplichtige activiteiten kan ik geen geld meer zien. Bongobons? Die steken onder de wiebelende tafelpoten van mijn vintage interbellum eettafel, bouwjaar 1929, teneinde het blad waterpas te zetten.
Je kan vrij doneren. Als je een hart hebt. Praktische info lees je in het voorwoord van mijn boek. De opbrengst gaat naar de vzw De Dappere (B)engeltjes, een vereniging die ouders begeleidt van vroeg geboren bengeltjes en vroeg overleden engeltjes. Daar heb ik zo mijn redenen voor.
Ik zou graag een raming maken van het aantal te drukken boeken. Stel dat er 50.000 exemplaren geperst worden, en ik vind slechts 50 afnemers; moet ik dan de resterende stock van 49.950 stuks deze winter op stoken? Denk ook eens aan het milieu.
Laat iets weten via messenger of via mail: marc.maroye@telenet.be
Het verplicht je tot niets. Als het niet lukt om het boek af te halen, kunnen we communiceren over de overdracht; hoe meer klap hoe meer leute. M éér zelfs: als je toevallig niet reageert of opdaagt is de kans re ëel dat je Corona-60 alsnog op zachtaardige wijze in je strot geramd krijgt.
Waar en wanneer? Zaal OC De Kommalier, Kruisstraat 1A, Deftinge, hoofdstad van Lierde. Op zondag 9 augustus van 10.00u tot 13.00u. Ik signeer en er is mogelijkheid tot aperitieven. In geval van totale lockdown graaf je een onderaardse tunnel tot in mijn gazon. Ontzie mijn vruchtbare groentetuin.
Hoe eenvoudig kan het leven zijn?