Twee groepen meisjes gaan aan het station van Ninove op de vuist


Ninove. Deze namiddag om 14.00 uur was er andermaal een vechtpartij in Ninove. Deze keer gingen twee groepen meisjes aan het station op de vuist. Toen de politie ter plaatse kwam, was een groep meisjes reeds met de trein vertrokken.

Vijf dagen nadat Timmy De Leeuw door een groep jongeren in elkaar werd getrapt, was er andermaal een vechtpartij in Ninove. Deze keer gingen twee groepen meisjes aan het station van Ninove op de vuist. De aanleiding van de vechtpartij is niet erg duidelijk. Toen de politie ter plaatse kwam, was de veldslag reeds gestreden. Een groepje van vier meisjes was reeds met de trein vertrokken. De politie is met een onderzoek gestart en onderstreept dat er geen link is met het brutale geweld van afgelopen zondag in het Stadspark. Dit weekend zal de politie extra patrouilleren in Ninove, met bijzondere aandacht voor het stadspark.

Julien Borremans