Merelbeke is klaar voor SKOL zomer pop-ub bar vanaf vrijdag.

Kom langs tussen 17 juli en 2 augustus, van dinsdag tot zondag vanaf 16u.

Voor de 5de keer slaan we onze POP-UP Bar tenten op aan het grasplein naast de openbare bibliotheek. (Dijsegem 1, 9820 Merelbeke). Skol pop-up bar wordt opnieuw de zomerse ap éroplaats van Merelbeke!

Ondanks deze bizarre tijden kunnen we op een veilige manier en in samenwerking met de gemeente Merelbeke onze pop-up bar in het centrum terug openen, verteld Gerard De Vis organisator van het zomers evenement. Skol wat ‘proost’ betekent in het Zweeds is een volledig uitgeruste, mobiele eventbar die je op je gewenste locatie kan huren. Wij zorgen voor de catering van dranken en hapjes, jij zorgt voor gasten en ambiance, doelgroepen particulieren, bedrijven en evenementen.

Kom langs tussen 17 juli en 2 augustus, van dinsdag tot zondag vanaf 16u.
We zorgen voor een instant vakantiegevoel met onze premium dranken, cocktails en heerlijke tapas. Alle ingredi ënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke zomerse “staycation” in Merelbeke.
Alle COVID-veiligheidsmaatregelen voor de horeca worden strikt opgevolgd. Zo kan je bij ons bestellen en betalen met je eigen smartphone zonder je een app hoeft te downloaden, uniek in Merelbeke! Tafels zijn voorzien tot max 15 personen en er kunnen maximaal 120 personen binnen vol=vol.