Jolien D’hoore en Lotte Kopecky starten in Landskouters wielercriterium

We meldden al dat er heel wat toppers de start zouden nemen in het wielercriterium van Landskouter.

Naast de talrijke Belgische en ex-Belgische kampioenen kunnen we nu ook mededelen dat niemand minder dan de Belgische toprensters, Jolien D’hoore en Lotte Kopecky, aan de start zullen staan van deze wedstrijd. De ex-wereldkampioenen ploegkoers op de piste zullen er starten in de reeks van de heren junioren. Het reglement laat immers toe dat beide elite rensters mogen meestrijden met de jongens. We kijken er nu al naar uit hoe de dames het gevecht met de heren zullen aangaan.

Zondag 26 juli is Landskouter dus “the place to be”.

De eerste start wordt er gegeven om 10.30 uur voor de nieuwelingen, om 13.30 uur voor de meisjes nieuwelingen en junioren. En om 16.30 uur volgt dan de hoofdschotel met de heren junioren en dus ook Jolien D’hoore en Lotte Kopecky.