Ostresele stapt 1 jaar later

Landelijke Gilde organiseerde een wandeltocht (6 km) door de natuur (2019)

Normaal organiseert de Landelijke Gilde Oosterzele hun jaarlijkse wandeltocht een 6 km lange tocht door de natuur, langs rustige en mooie paden en wegen in Oosterzele.

Nu met de corona maatregelen gaat deze gesmaakte tocht niet door. Vorig jaar vlogen zo een 475 kaarten de deur uit op de 14de editie, en er werden 290 kg verse friet en ongeveer 600 frikandellen verorberd’, vervolgt Danny Meersman. ‘We hebben de deelnemers die door het regenweer beslisten om de wandeltocht niet te maken, ook verwend met de voorziene sneukels (nectarine, boule de Berlin, jenever). Dit gebaar werd enorm geapprecieerd’, zegt een heel tevreden voorzitter Danny Meersman, die veel woorden van lof heeft voor het bestuur van Landelijke Gilde, hun familieleden, vrijwilligers die elk opnieuw ‘Ostresele stapt’ in goede banen leiden.

D é Kristallen verjaardag is uitgesteld tot 2021