Derde provincialer SV Everbeek wil in de linker kolom eindigen

Corona legt trainingen preventief stil

Derde provincialer SV Everbeek stelde onlangs zijn nieuwe spelers voor. Het wil hierbij terug een probleemloos seizoen tegemoet gaan en rond de zesde plaats eindigen.   In het seizoen 2020-2021 komt men uit in de reeks C. Vorig seizoen was dit nog in de D reeks vertelt voorzitter Peter Van Twembeke.

“Momenteel zijn er evenwel nog andere zorgen. Onze barbecue kan niet doorgaan en deze wordt nu georganiseerd met een afhaaldienst. Vraag is of dit allemaal normaal kan doorgaan?”

 

Trainingen preventief stilgelegd

Peter Van Twembeke: “De trainingen zijn momenteel stil gelegd omdat de zoon van een bestuurslid positief heeft getest op corona. Meerdere spelers en bestuursleden binnen de club zijn momenteel getest maar we moeten de testresultaten nog afwachten.   De hogere instanties, de Bond heeft nog geen beslissingen genomen of de competitiestart wordt uitgesteld.”