Opnieuw wagen bekrast in centrum Zottegem. Camera’s werken niet

Woensdagavond werd opnieuw een wagen bekrast in de Arthur Scheirisstraat in het centrum van Zottegem.

Na eerdere gevallen van vandalisme in de straat, lees hierover meer via deze link, werden er naar verluidt extra camera’s geplaatst maar die zouden volgens onze informatie al twee weken niet werken. Net zoals de andere camera’s in het centrum. De eigenaar van de woensdag bekraste wagen vraagt aan getuigen of mensen die iets meer weten over de nieuwe vandalenstreek om contact op te nemen met de politie.

“Ik heb de politie op de hoogte gebracht”, klinkt het. “De krassen werden aangebracht over de volledige lengte van mijn wagen. Deze keer gebeurde het bij klaarlichte dag. Ik ben woensdagavond om 19 uur thuis gekomen en om 19.30 stonden de krassen er al op.

We hebben ondertussen bevestiging gevraagd bij het stadsbestuur ivm de camera’s en houden jullie op de hoogte.