©Domus Nobilis

Dieven graaien ’s nachts agapanthus mee bij Domus Nobilis

Afgelopen nacht hebben dieven een agapanthus plant meegegraaid van interieur- en bloemenzaak Domus Nobilis aan de Oombergenstraat in Oombergen. De zaakvoerder doet een oproep naar getuigen.

“Bedankt aan de sympathieke persoon die deze nacht onze agapanthus aan de voordeur meenam”, klinkt het op de Facebookpagina van Domus Nobilis. “Na een heel erg moeilijke corona-lock-down proberen we van een beetje zorgeloze vakantie te genieten om onze batterijen op te laden, de onzekere berichten van stijgende besmettingen doet ons echter meer wakker liggen dan echt genieten, want hoe ziet onze toekomst eruit, kunnen we terug normaal open gaan, wat met onze nieuwe collectie die binnen komt, maar nee deze persoon denkt dat deze planten er gewoon voor het grijpen staan en dat wij die ook maar krijgen van een hardwerkende kweker die ook zwaar getroffen is. Ik hoop dat u er heel veel genot van hebt!!”