Herman De Croo is vandaag 83 jaar

Minister van staat Herman De Croo is vandaag 83 jaar jong.   Wij hadden een kort gesprek via de telefoon over wat hij doet op deze heuglijke dag.

Herman De Croo:”Ik blijf gewoon mijn dagdagelijkse bezigheden doen zoals mijn dienstbetoon enz… . Verder heb ik al honderden felicitaties ontvangen via allerhande media: sms, facebook, whatsapp enz .

Ik kan de “regen” van felicitaties gewoon niet volgen. Mijn leuze is ” Dankbaarheid is het geheugen van het hart.”

Deze avond zie ik zoon Alexander nog en mijn dochter Ariane met hun partner en kleinkinderen. Voor de rest hou ik het rustig. Het is extreem warm in deze uitzonderlijke coronatijd en vandaag is het in Congo tot bijna 10 graden koeler. Het is tijd dat het eens regent.   Morgen ga ik op de eerste dag van mijn 83ste eens zwemmen. De conditie moet goed blijven.”

We wensen u nog vele jaren – Proficiat

(foto’s archief BB)