Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Morgen live te volgen: Online viering Hoogfeest OLV Hemelvaart Parochie Zottegem

Het dekenaat Zottegem laat weten dat de misviering ‘Hoogfeest Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart’ van de parochie Zottegem live te volgen zal zijn via de Facebookpagina ‘Nieuws uit de parochies van het dekenaat Zottegem

De viering, vanuit de dekenale kerk op de markt, start om 11 uur. Meer info via deze link. Deken Hans heeft naar goede gewoonte de misteksten bezorgd, zodat iedereen morgen goed kan volgen: Misteksten viering Maria ten hemel opgenomen dd 15 augustus

X