Kurt De Gelas versterkt ploeg van radio Mfm


Geraardsbergen/Lierde. Radio M fm zorgt binnenkort voor nog m éér rechtstreekse uitzendingen, niet alleen in de week, maar ook tijdens het weekend. Vanaf zondag 30 augustus is er Radiosport. Tussen 11 en 12 uur presenteert Kurt De Gelas opnieuw. Maar er is nog m éér in petto. Vanaf zaterdag 5 september, tussen 12 en 14 uur, zal Kurt De Gelas een andere kijk hebben op onze regio. Het resultaat hoort u dan wekelijks bij Radio M fm. Kurt De Gelas: ‘Ik ben Guy De Clercq en Dirk De Quick dankbaar, dat ik behoor tot een sterke groep, bestaande uit collega’s en medewerkers. Heb je vragen en suggesties, laat het dan maar weten. Updates regionaal en bijhorend nieuws blijven door andere collega’s in de week bestaan. Voor mij een nieuwe uitdaging. Dankzij De Lierdebode en weekblad De Beiaard heb in 1983 heel wat mensen leren kennen. Zoveel jaar later wil ik    mensen van vroeger en nu op een andere manier blijven volgen. Het #vrijwilligerswerk en#sportersbelevenmeer moeten we samen met u blijven onderhouden. Het beste kanaal is dit rechtstreeks op de lokale radio te brengen. Die kans krijgen we dankzij M fm.’