©Camerata Productions Vzw

Luis De Vuyst (19j) uit Ninove in Jongerenwebreeks Wh@evR!

Wh@evR! wordt een 13-delige webreeks (fictie van +-5min/aflevering) rond het reilen en zeilen van 6 jongeren die lid zijn van een lokale theater- en musicalvereniging. Een rollercoaster aan emoties in de coulissen van het theater. De opnames starten op 17 augustus 2020 en de eerste aflevering zal reeds op vrijdag 4 september online komen. Voor de online exposure en streaming van deze webreeks werd reeds een partner gevonden in MusicalVibes, de site voor musicalliefhebbers in Vlaanderen en Nederland. De regie is handen van Stijn De Wolf en Reinhilde Dewit (producer gekend van Aspe, Wittekerke, Familie, Het Huis Anubis…) zal als creatief directeur de realisatie van de reeks begeleiden. Stad Dendermonde zal optreden als onscreen partner. Luis De Vuyst, creatieve duizendpoot uit Ninove, speelt één van de 6 hoofdrollen.

Luis De Vuyst volgde  Woordkunst-Drama aan de stedelijke academie voor Muziek, Woord en Dans te Ninove en studeert momenteel Media & Entertainment Business aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen. Op het podium zag je Luis al in de Ketnet Musical Team U.P. en als figurant in de spektakelmusical 40-45. Op televisie was hij te zien in Campus 12, De Buurtpolitie en de Ketnet programma’s Broodje Kaas en Lekker Windje. Verder was hij winnaar van de #Tokyolo-wedstrijd van radiozender MNM, waardoor hij in 2019 met MNM door Tokio trok.