Het Bankje wordt verlengd in Zwalm

Wegens groot succes verlengd tot eind september.

 

In Zwalm wordt Het Bankje, een wel hele speciale vorm van theater op de mooiste plekjes van de gemeente, vanwege het grote succes verlengd tot eind september.

“Het project liep normaal tot het eind van augustus, laat Peter Van Den Haute (N-VA), schepen van toerisme, weten maar wordt dus nu met een maand verlengd.

Op meer dan 10 verschillende plaatsen verspreid over de gemeente kan je via een QR-code op de zitbanken luisteren naar soms pakkende levensdialogen gebracht door OPENDOEK, de koepel van het amateurtheater in Vlaanderen en Brussel. Het uitgangspunt is eenvoudig: je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje, je scant een QR-code met je smartphone en je kan luisteren naar de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit. Uiteraard hebben we banken geselecteerd op de mooiste plekjes van onze gemeente.”

Een lijst met de banken en meer info over het project zijn beschikbaar aan het onthaal van het gemeentehuis, het Streekpunt Zwalm en op de website (zwalm.be) van de gemeente.

 

X