Deelneemster sportkamp Zottegem besmet met COVID-19

Een deelneemster aan een sportkamp van de stad Zottegem heeft positief getest op COVID-19. Het is vooralsnog niet duidelijk waar ze de besmetting heeft opgelopen.

Het ging om een Zottegemse en het sportkamp Gym en dans en Dansstage tijdens de laatste week van augustus. De stad Zottegem werd vanochtend ingelicht maar omdat de regels sinds kort werden versoepeld moet enkel zij en dus niet ook alle andere kinderen uit haar sportkampbubbel in quarantaine.

“Volgens de nieuwe richtlijnen worden alle kinderen uit deze sportkampbubbel beschouwd als laagrisico-contacten. Afname van een test en verplichte thuisquarantaine is dus niet nodig”, verklaart burgemeester Jenne De Potter  in Het Nieuwsblad.

Bron Het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Deelneemster sportkamp test positief op corona

X