Het eetfestijn zoals het hier in 2016 was kan in de huidige corona-omstandigheden niet

Eetfestijn De Bron Zottegem wordt take away

Omwille van de coronapandemie wordt het eetfestijn dat vzw De Bron Zottegem jaarlijks organiseert ten voordele van haar seniorenwerking, ditmaal omgevormd tot een take away. Alle sympathisanten worden hiervoor graag uitgenodigd op vrijdag 2 oktober. Aan het Dagverzorgingscentrum, Godveerdegemstraat 57, kunnen zij dan tussen 16u30 en 20 uur hun bestelde maaltijden komen afhalen. Voor volwassenen is er naar keuze stoofvlees met gebakken aardappelen en rauwkostsalade, tong in madeirasaus met puree en rauwkostsalade of een vispannetje met puree en prei. Kinderen kunnen smullen van gehaktballetjes in tomatensaus. Op de afhaallocatie is het ook mogelijk wijn aan te kopen (10 euro / fles).

Kaarten kosten (telkens ook dessert inbegrepen) 17 euro voor volwassenen en 9 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Ze zijn te verkrijgen tot 18 september via de medewerkers van vzw De Bron, door middel van een mailtje naar administratie.debron@sezz.be of telefonisch 09 364 89 08. Kaarten die bestemd waren voor deelname aan het eetfestijn dat omwille van corona niet kon doorgaan in maart, kunnen omgeruild worden voor take away-kaarten (eveneens tot 18 september). Om het afhalen van de maaltijden vlot te laten verlopen, wordt gevraagd de maaltijd(en)keuze op voorhand door te geven. De opbrengst van deze take away is integraal bestemd voor de aankoop van nieuw animatie- en aangepast ergomateriaal en voor de organisatie van een zinvolle dagbesteding en extra verwennerijen voor de senioren (uitstappen e.d.).

X