deelauto Lierde aan het opladen

Infosessie autodelen 23 september in OC-De Lier en digitale infosessie op 22 september 2020.

Zit je met vragen over autodelen? Neem dan zeker deel aan é én van deze infosessies.

deelwagen aan de laadpaal LierdeElektrische deelwagens in Lierde.

Sinds juni 2020 kan je in Lierde gebruikmaken van drie elektrische deelwagens.
Éen Renault Zo ë staat aan de voorkant van het gemeentehuis, de tweede Renault Zo ë en de Renault Kangoo staan op de parking aan de achterkant van het gemeentehuis. De wagens zijn helemaal klaar voor gebruik.
Autodelen is een eenvoudig en goedkoop alternatief als jouw (tweede) wagen het grootste deel van de tijd stil staat.

Hoe werkt dit autodelen nu precies?

Is dit een slimme zet voor mijn budget? Hoe kan ik reserveren? Kan ik een testrit maken?
Een antwoord op al deze vragen kan je bekomen via een infosessie op 23 september 2020 om 20u in OC De Lier, Nieuwstraat 21, 9570 Lierde.
Bevestig je deelname voor 20 september 2020 met een mailtje naar mobiliteit@lierde.be of telefonisch op nr. 055/ 43 10 12 (bereikbaar van maandag t.e.m. donderdag van 9u tot 12u en van 14u tot 16u.)
De organisatoren zetten alle mogelijkheden van autodelen op een rij en geven je ook de kans om zelf te ervaren hoe zo’n elektrische topwagen rijdt. Natuurlijk houden we bij de organisatie van deze infosessie rekening met alle geldende coronamaatregelen, vergeet dus zeker je mondmasker niet.
Kan je niet aanwezig zijn op de infosessie in OC De Lier of blijf je toch liever thuis?
Geen probleem want SOLVA, Autodelen.net en Valckenier Share organiseren ook een digitale infosessie waar alle voordelen en aanbieders van autodelen aan bod komen. Je komt te weten hoe je een deelwagen reserveert, wat dit kost, enz.   Jouw vragen kan je live stellen via de chatfunctie en je krijgt meteen een helder antwoord.
Deze digitale infosessie vindt plaats op dinsdagavond 22 september 2020 en start om 20.00u. Inschrijven kan via deze link: https://solva.webinargeek.com/digitale-infosessie-autodelen.

Meer info kan je bekomen via

mobiliteit@lierde.be of tel. 055/ 43 10 12
Deelwagen bestuurt door schepen Scheirlinckx
foto’s   dienst communicatie Lierde.
X