Infosessie over autodelen. Goedkoper en gemakkelijker.


Geraardsbergen. Staat jouw (tweede) wagen ook het grootste deel van tijd gewoon stil voor de deur? Dan is autodelen vast goedkoper en gemakkelijker. Sinds 22 juni vind je op de Vesten en het Stationsplein een elektrische deelwagen die je kan gebruiken op de momenten dat je die nodig hebt.

Tijdens de infosessie die het Lokaal Bestuur Geraardsbergen, SOLVA, Autodelen.net en Valckenier Share in september organiseren willen we jou overtuigen waarom autodelen ook voor jou een goed idee is.  Een expert legt je uit hoe het autodeelsysteem werkt, hoe makkelijk en goedkoop het is en antwoordt op al je vragen. Je kan zelfs een gratis proefrit maken in een van de elektrische wagens!

De infosessie duurt ongeveer 2 uren en gaat door op donderdag 10 september 2020 om 19.30 in JC De Spiraal, Zakkaai 29. Bevestig je deelname via dit registratieformulier.
Om het veilig te houden, vragen we dat iedereen een mondmasker draagt.

Kan je niet aanwezig zijn op onze gemeentelijke infosessie of blijf je toch liever thuis?
SOLVA, Autodelen.net en Valckenier Share organiseren ook een digitale infosessie waar alle voordelen en aanbieders van autodelen aan bod komen. Je komt te weten hoe je een deelwagen reserveert of hoe je je eigen wagen kan delen met je buren. Jouw vragen kan je live stellen via de chatfunctie en je krijgt meteen een helder antwoord.

Deze digitale infosessie vindt plaats op dinsdagavond 22 september en start om 20.00 uur. Inschrijven kan via het  inschrijfformulier

X