Vijfde najaarseditie vrienden van Digno Garcia op 3 oktober in feestcomplex Europa


Geraardsbergen. Dit jaar wordt de vijfde najaarseditie van de vrienden van Digno Garcia georganiseerd. Na de vele lovende reakties van vorig jaar zet organisator Di ëgo Garcia jaar deze luxebarbecue verder met Keurslager de Cock uit Geraardsbergen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Trio Los Carios, de begeleidingsgroep van Digno Garcia.

Tijdens het aperitief zal het TRIO LOS CARIOS van Digno Garcia de mooiste Spaanse en Latijnsamerikaanse klassiekers brengen.

Aansluitend zal de beloftevolle Vlaamse zanger PJ optreden met een geweldige parade aan Nederlandstalige liedjes. Bij het dessert geeft de topvedette en entertainer JOHAN VEUGELERS zichzelf ten beste. Na zijn geslaagde avontuur bij The Sunsets is Johan nu volledig solo gegaan. Sindsdien is hij op alle grote podia van Vlaanderen, inclusief het bekende Schlagerfestival te Hasselt niet meer weg te denken! Gewapend met zijn accordeon trekt hij de kaart voor feestmuziek en meezingers. Vanaf de eerste deuntjes die hij zal spelen zal u ongetwijfeld meteen meezingen.Kortom, waar Johan op zijn accordeon speelt is het altijd feest!

Het polyvalente Feestcomplex Europa te Brakel voorziet iedereen van een ruim zitcomfort en er wordt rekening gehouden met een veilige afstand tussen iedereen.

PRAKTISCH

Locatie : Zaal Europa te Brakel (6 km van Geraardsbergen)
Datum : 3 oktober 2020
Uur : 19.00u
Thema :          ‘Vrienden van Digno Garcia‘

Muzikale omlijsting :
TRIO LOS CARIOS (ex-Digno Garcia)
PJ
JOHAN VEUGELERS

Tickets : €65 (inclusief aperitief, luxe barbecue en live – optredens van de artiesten)
Reserveren kan via 0477/844 968 of diego.garcia@telenet.be
Rekeningnummer voor stortingen tickets : BE27 1030 3041 9773