GO! Centrum opent speel- en ontdekkingsbos voor kleuters


Geraardsbergen. GO! Centrum opende deze week haar speel- en ontdekbos voor kleuters. “Met dit speel- en ontdekbos willen we alle zintuigen van onze allerkleinsten prikkelen en ontwikkelen.” licht directeur Stijn Haegeman het project toe. “We willen de groene en open ruimte op ons schooldomein optimaal benutten en inzetten op spelend leren bij onze kleuters. De wereld rondom hen laten ontdekken en daarbij alle zintuigen prikkelen is het hoofddoel van het speel- en ontdekbos.”, vult juf Ellen Bauwens verder aan.

GO! Centrum trekt vol de kaart van de vernieuwing. De aanleg van het speel- en ontdekbos gaat gepaard met volledig vernieuwde lokalen. “Door dit project kunnen we onze bloeiende kleuterwerking verder blijven uitbouwen. Daarmee wil GO! Centrum, een school midden in de stad, zijn omliggende groene ruimte optimaal gebruiken tijdens de speeltijden én lessen. Doel is om in de toekomst onze schooltuin verder in te richten met buitenklassen, rustige hoekjes en uitdagende elementen.” duidt directeur Stijn Haegeman.

“Dankzij de opbrengst van onze succesvolle koekenverkoop vorig schooljaar investeerde de vriendenkring mee in de aankoop van schommels, klimtouwen, glijbanen en picknicktafels. Een investering ten dienste van onze kleuters.”, besluit Dean De Smet als lid van de vriendenkring.

X