Festival van Vlaanderen in Brakel – Everbeek

 

Het Festival van Vlaanderen is opnieuw te gast in de sfeervolle kerk van Everbeek-Beneden. Op zaterdag 3 oktober, om 20u, staat het St. George Quintet er op het podium. Deze jonge groep bestaat uit 5 dynamische, zeer getalenteerde strijkers. Zij brengen er het programma ‘The bullet’, een symbolisch duel tussen Ludwig van Beethoven en zijn minder bekende Franse tegenhanger George Onslow.

Kaarten kosten 12 euro (10 euro voor 60+ en 5 euro voor -26 jaar) en zijn te verkrijgen in de bib.

Het aantal plaatsen is beperkt door de afstandsregel. De luisteraars worden ook verwacht een mondmasker te dragen voor, tijdens en na de het concert. Indien het concert niet kan doorgaan door strengere Covid-19 maatregelen, dan worden de kaarten uiteraard terugbetaald.

Sponsors dit jaar zijn de Culturele Raad Brakel en Farys.

 

Meer info: brakel.bibliotheek.be –   055 42.12.45

X