Dora Seaux en Philippe Marchand stellen tentoon in de Oude Pastorie in Munte

Naar aanleiding van 35 jaar Christoforusgemeenschap van 19 sep tot 11 okt

Naar aanleiding van 35 jaar Christoforusgemeenschap in Munte, nodigen we een kunstenaarskoppel uit met internationale ervaring maar ook met een nauwe verwantschap met Munte en de antroposofische mensvisie van Rudolf Steiner waarbij kleur, vorm, natuur en mens, en de lotsverbondenheid met de ander een inspiratiebron is voor hun werk.

Dora Seaux ( °1945) en Philippe Marchand ( °1955)genoten beiden een opleiding aan Sint Lukasinstituut Gent, vervolmaakten hun studies Europawijd (Emerson College UK / Alanus Hochschule für Kunst & Gesellschaft D) en zijn regelmatig met tentoonstellingen en als (gast)docenten in binnen- en buitenland actief.  In de Oude Pastorie is er werk te zien in de mooie, met licht overgoten veranda en in de kamers op de verdieping. In de kerk worden enkele grotere werken getoond. Op kleine wandelafstand, is er, op het terrein van de Christoforusgemeenschap aan de Asselkouter, een alu art “Venus” opgesteld.

We hadden u samen met de kunstenaars graag op een feestelijke vernissage uitgenodigd uiteraard, doch gelet op de corona-maatregelen is dit niet haalbaar.  We hopen dat de expo uw belangstelling geniet en dat we u op één van de vele openingsdagen corona-proof mogen verwelkomen.

De tentoonstelling is dagelijks toegankelijk, van 19 september tot 11 oktober dat op
maandag tot en met zaterdag van 13u30 tot 17u30 en op zondag van 10u30 tot 17u30.
De kunstenaars zijn telkens tijdens het weekend of op afspraak aanwezig.

Alle bezoekers welkom conform de covid19-maatregelen (mondmaskerplicht + richtlijnen bij het onthaal.