Kansen en knelpuntenkaart voor én door fietsers in Zottegem

In deze week van de mobiliteit wil de Zottegemse Fietsersbond graag iedereen op de fiets krijgen. “Het is belangrijk dat dit voor iedere weggebruiker veilig en aangenaam kan gebeuren”, aldus de Fietsersbond Zottegem.

Daarom lanceert de Fietsersbond een overzicht van alle knelpunten, maar ook kansen, in en rond Zottegem om verplaatsingen met de fiets vlot en veilig te laten verlopen. Deze inventarisatie zal ook gedeeld worden met de Stad Zottegem. “Op die manier kan er op de juiste plaatsen, heel gericht, geïnvesteerd worden in fietsvriendelijke infrastructuur“.

De Fietsersbond roept iedereen op om nog kansen of knelpunten door te geven. Uiteraard zijn ook extra foto´s of info bij de al geïnventariseerde punten hartstikke welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar zottegem@fietsersbond.be of contacteer de Fietsersbond via sociale media.

De kaart zelf vind je hier: http://bit.ly/kansenkaart

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X