Neem deel aan ‘Week van de markt’

Win leuke prijzen

Tijdens de Week van de Markt — van 5 tot 11 oktober 2020 – staan de markt en de marktkramers van Scheldewindeke volop in de kijker. In die week kunnen marktbezoekers drie stempels van drie verschillende marktkramen op een spaarkaart verzamelen. Met een volle spaarkaart maak je kans op waardebonnen van de verschillende marktkramen. E én marktbezoeker van de Oost-Vlaamse markten ontvangt een ‘Weekendje weg in Oost-Vlaanderen’ t.w.v. 250 euro.

In Oosterzele loopt de spaaractie gedurende 3 weken. Op woensdagen 23 en 30 september en 7 oktober 2020 zal de dienst Lokale Economie op de markt van Scheldewindeke aanwezig zijn om de campagne te promoten en spaarkaarten uit te delen. Info: Orville Cottenie,   schepen voor Lokale economie, 0468 26 93 01, orville.cottenie@oosterzele.be, Sylvianne De Sutter — consulent lokale economie –

09  362 81 17, sylvianne.desutter@oosterzele.be .

X