Raymond van het Groenewoud strijkt neer in GC De Kluize

Schalkse jongen van 70 !

De gelukkigen die een ticket kunnen bemachtigen, kijken op donderdag 8 oktober in GC De Kluize reikhalzend uit naar het optreden van de eeuwig jonge Raymond Van het Groenewoud, geboren op Valentijnsdag 1950, nu een schalkse jongen van 70! . Hij wordt geruggensteund door Cesar Janssens (drums), Wouter Berlaen (bas), Bram Weijtens (keyboards), Rik Aerts (gitaar, zang). Als er een zanger, entertainer is waar je letterlijk en figuurlijk niet kan naast kijken , is het wel de unieke Raymond van het Groenewoud. Kom een heerlijk muzikaal avondje beleven in GC De Kluize. Er zijn voorstellingen om 19 u en 21 u. Tickets kosten 28, 27, 26, 25 of 24 euro. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
Raymond van het Groenewoud staat al decennia lang aan de top in de showbizzwereld. Hij maakte naam en faam met ‘Meisjes’, ‘Je veux de l’amour’, ‘Twee meisjes’, ‘Vlaanderen Boven’, ‘Chachacha’, ‘Maria, Maria, ik hou van jou’, en zo meer. Je krijgt op donderdag 8 oktober in de Oosterzeelse cultuurtempel een unieke kans om fenomeen Raymond van het Groenwoud aan het werk te zien. Het zou zonde zijn om dat te missen. Een optreden van Raymond van het Groenewoud dat is volop genieten. Hij is de man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken. Hij houdt van de meest uiteenlopende muziek. Sinds 1972 schuimt hij de podia af, aanvankelijk met weinig succes, maar is nu terecht tot een instituut uitgegroeid. Begenadigd song — writer. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer. Al deze omschrijvingen kloppen.
Raymond heeft ‘t oud zot en trekt andermaal op tournee met zijn uniek stemgeluid én een rijk repertoire. Dankzij ons gedreven Kluize-team strijkt hij neer in Scheldewindeke. Zonder moraal. Zonder vast programma. Gewoon voor de vuist weg, met de liedjes waarmee hij die ochtend is opgestaan. Wat neemt hij mee naar GC De Kluize: zijn stem, én vier muzikale soulmates. Zoals een oude jazzmuzikant die elke avond een nieuwe vrijheidsverklaring speelt. Glorieus, maar nooit moe. De ene avond zullen het ‘meisjes’ zijn, de andere ‘twee meisjes’. Wat wordt het in GC De Kluize? Komen kijken is de boodschap. De schalkse jongen van 70 laat op 8 oktober onze cultuurtempel bruisen van het leven. De laatste tickets zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.       Reporter 17
X