Startdag Davidsfonds Zottegem op 3 oktober 2020

Startdag zaterdag 3 oktober 2020 – Feestzaal Bevegemse Vijvers

Wie in Zottegem “cultuur” zegt, denkt spontaan aan de grootste cultuurvereniging die onze stad telt en komt dus automatisch uit bij het Davidsfonds! Met bijna 600 leden bereikt deze cultuurvereniging een heel pak cultuurminnende Zottegemnaars en heel wat mensen van buiten onze stadsgrenzen!

Na maanden op een laag pitje gedraaid te hebben, trekt de vereniging in het najaar de kaart van de heropstart op een Coronaveilige manier. Rond haar drie pijlers (taal, geschiedenis en zingeving) werd een programma opgemaakt dat je terugvindt in de folder of op www.davidsfonds-zottegem.be. Sommige activiteiten / lezingen worden zelfs live gestreamd zodat ook de thuisblijvende cultuurminnaar mee kan genieten!

Op zaterdag 3 oktober start officieel het nieuwe werkjaar met de voorstelling van het gloednieuwe boekenpakket van De Standaard/Davidsfonds uitgeverij. Dit vindt plaats in feestzaal Bevegemse Vijvers (van 11.00 uur tot 18.30 uur). Om preventieve gezondheidsredenen dient men vooraf in te schrijven en een tijdsblok te kiezen. Op die manier kunnen we zorgen voor een veilig bezoek voor iedereen. Inschrijven kan via de website www.davidsfonds-zottegem.be.

Tijdens deze startdag maakt men kennis met de vereniging en kan men het lidmaatschap vernieuwen. Ook de Brugse woordenwinkel Symposion is te gast met originele geschenkartikelen. Iedereen keert huiswaarts met een verwenpakketje.

Contactpersoon startdag: Veerle Diependaele, veerle.diependaele.dfz@gmail.com


Meer informatie over Davidsfonds Zottegem: Danny De Looze, voorzitter (0476 64 66 92)