Neem deel aan ‘De Schrijfwijzen’ in bib Scheldewindeke

Het Groot Dictee Heruitgevonden

Ga de uitdaging aan, en neem op vrijdag 9 oktober om 20 u in Bib Scheldewindeke deel aan ‘De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden’. Schrijf vandaag nog in, via bibliotheek@oosterzele.be, 09/ 362 81 17. En leuk meegenomen, deelnemen is GRATIS. Wie weet trek je met een waardevolle prijs huiswaarts én eeuwige roem. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
Het is dictee voor iedereen die graag speelt met letters. Drempelvrees is voor niets nodig. Integendeel, je moet echt niet de slimste mens van Oosterzele zijn, of spellingkrak zijn om deel te nemen. Doe mee! Het spel start om 20 u stipt en dat simultaan in meer dan honderd bibliotheken over heel Vlaanderen en Brussel.
De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief, Schrijven vzw en De Standaard met medewerking van Cera, de bibliotheken en Team Taaladvies (naar een idee van bib Mechelen).   Reporter 17