Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Coronacadeau voor personeel VBS Grotenberge

Het personeel van de Vrije Basisschool Grotenberge werd door het oudercomit é verrast met een coronacadeau.

Aanleiding was de Dag van de Leerkracht van maandag 5 oktober. Alle personeelsleden kregen een mondkapje met het logo van de school en als toemaatje een fles bubbels. Op maandag 5 oktober houdt VBS Grotenberge een facultatieve verlofdag. Vandaar deze vroege traktatie.

X