OCMW en Logo Gezond Plus plaatsen spreuken op vitrines in Oosterzele.

Oosterzele werkt aan geestelijke gezondheid

Spreuken in het straatbeeld

Samen met heel wat lokale handelaars, organisaties en de gemeentelijke diensten neemt Oosterzele — na het grote succes van de actie vorig jaar – deel aan de actie Spreuken in het straatbeeld. Dat is de centrale actie in Vlaanderen tijdens de Vlaamse tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid, die nog loopt tot 10 oktober.

Oosterzele wil in die periode zo veel mogelijk spreuken in het straatbeeld, in etalages en op vensters zien verschijnen, vergezeld door #samenveerkrachtig. Spreuken die het belang van geestelijke gezondheid in de kijker zetten: fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen, quotes van bekende of lokale helden, … Zo toveren we een glimlach of ontroering op het gezicht van voorbijgangers en doen we hen nadenken over mentale gezondheid. Geïnteresseerde handelaars kunnen zich nog steeds inschrijven via info@ocmwoosterzele.be.  

Meer weten? Contacteer Els De Turck, schepen voor Sociale Zaken, 0498 12 76 22

els.deturck@oosterzele.be, Marijke De Meyer — adjunct-algemeendirecteur ,OCMW, Gootje 2, 9860 Balegem, 09  362 40 30, marijke.demeyer@ocmwoosterzele.be