KVV Windeke wil stunten tegen leider VSV Gent

Zaterdagavond 10 oktober, 19 u 30

KVV Windeke heeft tegen ongeslagen VC Zwijnaarde zijn naam van killer nog eens alle eer aangedaan. De Windo’s   boekten verdiend hun eerste seizoenzege. Ze vormden negentig minuten een hecht blok. De eerste nederlaag van het seizoen kwam hard aan bij VC Zwijnaarde. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
KVV Windeke toonde een serieuze dosis karakter. KVV Windeke voetbalde met veel inzet en loopvermogen en hield de linies goed gesloten. ‘En zaterdagavond 10 oktober (aftrap 19 u 30) willen we stunten tegen leider VSV Gent. We gaan thuis tegen de Gentenaars voor de tweede zege op rij’, klinkt het hoopvol in Scheldewindeke. De drie punten, daar mikken de Windo’s op. Rekening houdend met de prima wedstrijd tegen VC Zwijnaarde, is KVV niet kansloos. KVV gesterkt door deze opsteker kan het duel met de leider zelfverzekerd en zonder druk aanvatten. De fans verwachten een complexloos KVV Windeke. Met de ervaren krijgers Maarten De Corte, Dries De Smaele, en kapitein Jasper De Vriese (ze bleven de club trouw, wat gewaardeerd wordt door de ganse KVV — entourage, in goede en slechte tijden, ze schuwen hun verantwoordelijkheid niet) ) én jeugdig enthousiasme in de ploeg wil KVV progressie boeken. VSV Gent voert momenteel het klassement aan na een knappe competitiestart met een 12 op 12. De Gentenaars hebben de ambitie om zo snel mogelijk te promoveren naar tweede provinciale.   Sowieso, wacht de Windo’s een sterke tegenstander die gretigheid koppelt aan talent en inzet. Maar de druk ligt toch bij leider VSV Gent. Met de eerste seizoenzege is het vertrouwen terug bij KVV Windeke. Met belangstelling wordt uitgekeken naar de confrontatie met VSV Gent.   De Windo’s zitten dankzij de drie ‘gouden’ punten tegen VC Zwijnaarde nu in een positieve spiraal en willen nu de lijn van vorige speeldag doortrekken. Aan het laatste duel met VC Zwijnaarde heeft KVV alleszins een goed gevoel overgehouden. Het new look   KVV hoopt punt(en) te kunnen sprokkelen. Alles geven mannen. Strijd, dat wordt het zaterdagavond zeker in Scheldewindeke. Komen kijken is de boodschap.               Reporter 17