Bo-T é Zottegem volledig in het nieuw, m ét unieke Woody-corner!

Tijdens het opendeurweekend ‘1001 nachten’ – lees meer via deze link – van de stad Zottegem heropent speciaalzaak BO-T é haar deuren en heet ze iedereen van harte welkom in een volledig vernieuwde winkel. Het werd een unieke combinatie van twee leefwerelden. De winkel is maar liefst 160 m ² groot en heeft enerzijds op 2/3 oppervlakte het vertrouwd en intiemer deel met een aanbod van luxueuze lingerie en nachtmode voor dames en heren. Nieuw is de unieke Woody corner op maat van kinderen waarin ze volledig ondergedompeld worden in het universum van Woody, gekend van de gekke diertjes.

“Voor het comfort van de klanten zijn er 3 paskamers in het lingerie gedeelte. In de Woody corner werd gekozen voor één ruime familiepaskamer zodat mama de kleintjes kan helpen passen. Het concept van de winkel is gegroeid vanuit de overname door The Woody Group uit Gent. De groep had reeds een 5-tal Woody flagshipstores (Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Knokke) en was op zoek naar een 6e locatie. De winkel van BO-T é in Zottegem diende zich aan als een opportuniteit. Een financi ëel gezonde winkel met een mooi aanbod en een uitmuntende service van een gedreven team die in 2005 opgericht werd door Evelien Goossens.

“Het doet mij enorm veel plezier dat het voltallige team van BO-T é de trouwe klanten de service kan blijven bieden waar we zo hard aan gewerkt hebben de laatste jaren. Ze kunnen op hun beide oren slapen! Ook in het aanbod vinden ze hun vertrouwde merken terug zoals voor lingerie o.a. Antigel, Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda. Nachtmode en homewear van lordsxlilies en Woody zowel voor dames als heren. Maar d é grote vernieuwing is uiteraard de Woody corner met fantastische muurtekeningen van de Woody World, een glow-in-the-dark sterrenhemel, meubelen in felle kleurtjes op maat van de kids én een interactieve speelwall waar ze hun diertjes tot leven kunnen laten komen. We hadden voorheen al een aanbod van Woody, maar nu is dit zoveel uitgebreider dat we de ganse familie kunnen kleden. Er zijn geschenkideetjes in overvloed, dus ideaal om eens langs te komen voor de komende eindejaarsperiode.”

Tijdens de opendeurdagen ontvangt iedere klant bij aankoop vanaf 100 euro een paar sokken van lordsxlilies cadeau. En niet te vergeten de directe korting op de klantenkaart. Het uitgebreide assortiment van 0 jaar tot XXL biedt bovendien voor elk wat wils en maakt familieshopping mogelijk.  

Meer info: Facebookpagina Bo-T é Zottegem