Hollebeekpark

Dag van de trage weg Merelbeke

Verkenning van Hollebeekpark en Gentbos

Verkenning van Hollebeekpark en Gentbos

Gentbos

Dit jaar gaan we opnieuw op stap met de gemeente op de Dag van de Trage Weg.Het Agentschap Natuur en Bos organiseert elk jaar ‘de week van het bos’. Dit jaar valt de Dag van de Trage Weg in die week en we vonden het een ideale gelegenheid om het bos in te trekken!We ontmoeten elkaar om 10:00 in het Hollebeekpark, waarna we zullen wandelen richting het Gentbos. Hier krijg je een woordje uitleg van de provincie over de vernieuwde parking en de toekomstplannen van het bos. Vanuit het Gentbos zetten we onze wandeling verder om uiteindelijk terug aan te komen in het Hollebeekpark.

Aangepast schoeisel is aangewezen.
Omwille van corona kunnen we dit jaar geen drankje aanbieden. Ook is het dragen van een mondmaster voor wie ouder is dan 12 jaar verplicht.
Om diezelfde reden kan de wandeling slechts met een beperkte groep doorgaan. Daarom wordt er dit jaar gewerkt via inschrijving.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar  karen.neyens@merelbeke.be met vermelding “Dag van de Trage Weg” en het aantal personen die wensen deel te nemen.

Praktische info

Zondag 18 okt. 2020 10:00u – 12:30u
Prijs: gratis
Hollebeekpark
Hollebeekstraat 7,
9820 Merelbeke
Organisatie: gemeente Merelbeke

Gentbos