Dag van de trageweg Landskouter

Weetjeswandeling voor jong en oud

Er zijn zoveel wondere wistjedatjes in de natuur! We nodigen jullie dan ook graag uit voor een wondere weetjes-wandeling door en in de buurt van de Gondebeek. Een wandeling voor jong én oud! Deze activiteit vindt plaats op de jaarlijkse Dag Van De Trage Weg en wordt dan ook samen georganiseerd met de Werkgroep Trage Wegen Oosterzele. Ook EVA Oosterzele is van de partij: zij zullen ons tijdens de wandeling enkele weetjes aanreiken betreffende hun kernthema: plantaardige voeding.

Praktisch

Zondag 18 oktober. Vertrek tussen 13u en 14u30 aan de Franz Vandeveldetuin vlakbij de kerk van Landskouter. Parcours van ongeveer 6 km (bij slecht weer helaas moeilijk toegankelijk voor buggy’s). Je wandelt met jouw bubbel op eigen tempo over een uit gepijlde wandeling.

Inschrijven is omwille van de corona-maatregelen noodzakelijk en kan via deze link. of https://forms.gle/oAyzaJAabVzL…

Organisatie: Trage Wegen Oosterzele

Zondag 18 okt. 2020 vanaf 13:00u – 17:00u

Prijs: gratis

Franz Van De Veldetuin
Bakkerstraat 3,
9860 Landskouter

Info: Kris Van Heghe tragewegen.oosterzele@gmail.com