KSV Sottegem: vroeger aanvangsuur wegens vroeger sluitingsuur

Naar aanleiding van de nieuwe coronaregel die caf és en andere drankgelegenheden (o.a. sportkantines) verplicht om voortaan de deuren om 23 uur te sluiten, wordt op vraag van KSV Sottegem en met akkoord van tegenstander Kluisbergen Sportief de aftrap van hun onderlinge voetbaltreffen, nu zaterdag 10 oktober op het terrein aan de Kloosterstraat in Erwetegem, vervroegd gegeven: om 18 uur in plaats van om 19u30.

Dit biedt supporters en spelers de kans om na afloop nog even na te praten in de kantine en natuurlijk hoopt het KSV-bestuur op die manier toch ook nog enige inkomsten te kunnen ontvangen. Uiteraard zullen hierbij de nieuwe richtlijnen qua inrichting, schikking van tafels en werkwijze die ook in gewone caf és gelden, moeten nageleefd worden. Het is immers in meerdere politiezones al geen geheim meer dat er bijzondere controles zullen uitgevoerd worden op het toepassen van de coronaregels in sportkantines omdat uit de contacttracing gebleken is dat die regels daar minder nauw genomen worden.