Zottegemse postman Indy al twee jaar alle dagen in de Q-Music Ochtendshow

Wie in Zottegem het geluk heeft op de ronde van Indy Van Damme (26) te wonen zal ongetwijfeld weten dat een dag pas goed begint na een ludieke opmerking over de actualiteit gepaard met zijn aanstekelijke glimlach.

De goedlachse postbode woont in Onkerzele maar doet al jaren dienst op Zottegems grondgebied. Zijn spraakvaardigheid is niet een privilege voor de klanten op zijn ronde, ook bij Q-music kennen ze die. Al twee jaar wordt Indy om kwart na vijf opgebeld door Vincent Vangeel voor een rubriek in de Q-music Ochtendshow. Als postbode kan hij de eerste de hand leggen op de kranten van de dag. Samen met de presentator overloopt hij de actualiteit om die dan op een ludieke manier te becommentari ëren.

Deze week werd Indy uitgenodigd in de studio van Q-music om samen met Vincent de ochtendshow te presenteren en om zo zijn twee-jarig jubileum bij de radiozender te vieren. “Ik heb er met plezier mijn vrije dag aan gespendeerd. Zo zie ik de andere kant van lijn ook eens. Nu ja, het was niet de eerste keer. Vorig jaar werd ik ook uitgenodigd. Hopelijk mag ik elk jaar eens in de studio mee presenteren. Het was een heel leuke ervaring. De dagelijkse telefoontjes zijn ook voor mij leuk. Snel even door de kranten bladeren en wat grapjes wisselen met Vincent, geef toe een werkdag kan slechter beginnen, niet?” aldus Indy.